OM OSS

Vi förnyar apoteksbranschen

Canella är ett svenskt produktbolag som startade 2009 med att skapa dosexpeditionssystemet Candos för den svenska apoteks- och vårdmarknaden. Vårt mål är att skapa innovationer som leder till samhällsnytta.

Vill du veta mer? Kontakta gärna oss på
info@canellait.se

Vi hjälper till hela vägen

Med produkten Candos, hängivna medarbetare och ett växande partnernätverk hjälper vi våra kunder att utnyttja informationsteknologins kraft till fullo. Vi levererar inte bara ett tryggt och säkert system – vi hjälper även till med förvaltning och support efter att systemet är satt i drift.

I ständig utveckling

Vi ser framåt och vill hela tiden utveckla det vi gör. Vårt mål är att våra produkter ska förbättra effektiviteten, reducera kostnader och minska risken för misstag. Vi vill förnya apoteks- och vårdmarknaden och skapa innovationer som leder till samhällsnytta.

En del av något större

Canella ingår i Addnode Group – ett internationellt it-företag med 1 500 medarbetare i 17 länder. Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar växande IT-bolag över hela världen. Verksamheten bedrivs i tre divisioner: Design Management, Product Lifecycle Management och Process Management. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm.